یکی از پراهمیت ترین مقولهها در هر جامعهای توجه به زیبایی و آراستگی ظاهری است. البته فاکتورهای زیبایی در هر منطقه از جهان متفاوت میباشد و هر جامعهای موارد خاصی را تحت عنوان زیبایی ظاهری دسته بندی میکند. یکی از فاکتورهای مهم زیبایی در جامعه ما داشتن مژههای بلند و پرپشت است، در زمان گذشته از لوازم آرایشی همچون ریمل برای پرپشت و بلندتر کردن مژهها استفاده میکردند، اما امروزه روشهای مختلف موقت و بلند مدتی برای انجام کارهای زیبایی مورد استفاده قرار میگیرد.
در این مقاله از سایت سالن زیبایی لاویسا به بررسی نکات مختلف در مورد کاشت مژه خواهیم پرداخت.
کاشت مژه و اکستنشن مژه چه تفاوتی دارند؟
کاشت مژه عملی است که باید توسط یک جراح متخصص انجام شود، انجام کاشت مژه در سالنهای آرایشی نوع دیگری از اکستنشن مژه به حساب میآید، البته در طریقه انجام این دو کار تفاوتهایی وجود دارد. در گذشته که از مژههای مصنوعی برای بلندتر جلوه دادن مژه استفاده میشد، این مژهها بر روی پوست بالای مژهها توسط چسبهای مخصوص چسبانده میشد. اما در اکستنشن و کاشت مژه، مژههایی به مژههای اصلی چسبانده میشود.
البته در این کار دیگر از چسبهای مضر استفاده نمیکنند و معمولا مواد به کار رفته آسیبی به سلامت افراد وارد نمیکند. در کاشت مژه، مژههای کاشته شده سبب افزایش حجم و طول مژههای اصلی میشود و در صورتی که به درستی انجام شود ظاهر زیبایی به فرد میبخشد.
انواع کاشت مژه
کاشت مژه انواع مختلفی دارد و با توجه به سلیقه و ظاهر هر شخص موارد استفاده شده در افراد متفاوت است، ممکن است فردی تقاضای مژههایی پرپشت را داشته باشد و فرد دیگری تقاضای کاشت مژههای بلند و یا حتی فردی هر دو این ویژگیها را در کنار هم بخواهد. برای انجام هر کدام از این خدمات از نوع خاصی از کاشت مژه استفاده میشود.
برخی از انواع کاشت مژه شامل موارد زیر میباشند:
کاشت مژه نچرال یا طبیعی
کاشت مژه تار به تار
کاشت مژه عروسکی و فانتزی
کاشت مژه کلاسیک
کاشت مژه ابریشمی
کاشت مژه سه بعدی و چند بعدی
و …
که آموزش هر کدام به طور اختصاصی در سایت لاویسا قابل دسترسی است.
ماندگاری مژه های کاشته شده چقدر است؟
بر خلاف اکستنشن مژه که هر 6 تا 8 هفته یکبار نیاز به نگهداری مداوم دارد کاشت مژه نتایج دائمی تری را تضمین می کند زیرا از نظر فنی نوعی جراحی کاشت مو است.
اگر از جراحی موهای طبیعی استفاده شود نتایج به اندازه موهای پشت سر دائمی هستند که عموماً مادام العمر هستند، مگر اینکه یک بیماری نادر ریزش مو ایجاد شود.
میانگین ریکاوری کاشت مژه چقدر است؟
متوسط زمان بهبودی پس از کاشت مژه حدود سه تا پنج روز است. پوسته دور چشم، قرمزی و تورم اطراف پلک های فوقانی و خط مژه معمولا در عرض چند روز برطرف می شود و اکثر افراد در عرض یک هفته فعالیت های عادی خود را از سر می گیرند. کسانی که کاشت مژه انجام میدهند باید مراقب باشند که مناطق پیوند شده را بیش از حد دستکاری نکنند.
کاشت مژه صحیح
در کاشت مژه صحیح نتیجه نهایی یک مژه انعطافپذیر و تارهای مجزا از یکدیگر است. در حالت درست و صحیح کاشت مژه فرد مژهکار اگر حرفهای باشد هر کدام از تارهای مژه را روی مژه اصلی قرار میدهد. اگر مژه های کاشت شده به صورت نامرتب و در میان مژههای اصلی قرار بگیرد سبب ایجاد چسبندگی مژهها میشود و در پایان کار نیز با برس مخصوص حالت زیبا و مرتب به خود نمیگیرند.
پس حتما دقت داشته باشید که اینکار حساسی است و دست هر کسی نسپارید. میتوانید قبل از اقدام مشاوره بگیرید.
آیا کاشت مژه مضر است؟
ممکن است بسیاری از افرادی که قصد کاشت مژه ندارند این سوال برایشان مطرح شود که آیا کاشت مژه به مژههای اصلی آسیب میرساند با خیر؟ عدم آسیب به مژهها در حین کاشت به عوامل مختلفی بستگی دارد. در مرحله اول، کاشت مژه باید توسط یک فرد متخصص و با استفاده از مواد اولیه مرغوب انجام شود. در غیر این صورت کاشت انجام شده ماندگاری لازم را نخواهد داشت و ممکن است به مژههای اصلی آسیب وارد کند، بنابراین در درجه اول باید به مراکز معتبر مراجعه کنید.
پس از انجام کاشت خود فرد نیز باید مراقبتهای لازم را انجام دهد، و در زمانهای تعیین شده برای ترمیم مجددا به نزد مژهکار مراجعه کند.
اقدامات لازم در زمان کاشت مژه
در این زمان توصیه میشود تا جایی که امکان دارید از ریمل استفاده نکنید و در صورت استفاده نیز ریملهای چرب گزینه مناسبی نیستند.
فشار آب نباید مستقیما به مژههای شما برخورد کند چرا که باعث کنده شده مژههای کاشته شده میشود، رفتن به سونا نیز چسب مژه را ضعیف میکند.
به هنگام آرایش از ابزاری همچون فرمژه استفاده نکنید.
به هنگام خواب نیز روی مژههای خود نخوابید.
اگر سوالی در دارید و مشاوره نیاز دارید میتوانید با گروه مجرب لاویسا در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بنویسید