اکستنشن مو موهای اضافه کردن ای خاصی هستند که افزایش حجم و عمق موهای طبیعی را به دنبال دارد و با روش های مختلفی انجام می شود. اکستنشن های مو بی خطر هستند و امروزه بسیاری از زنان در سرتاسر جهان به این محصولات اعتماد دارند دلیل عمده این اعتماد توانایی اکستنشن های مو در حل بسیاری از مشکلات مو مانند نازکی مو ریزش مو و حتی طاسی است. فرد هر سنی که باشند به راحتی میتوانند این عکس اکستنشن ها را تهیه و مورد استفاده قرار دهد.
مزایا و معایب اکستنشن مو
مزایای اکستنشن مو این است که باعث زیبایی بیشتر موهای شما، پرپشت کردن موها در کمترین زمان ممکن و بلند تر کردن موهای شما میشود. اما معایبی هم نیز دارد که در ادامه به آنها اشاره می شود:
- برخی از افراد بعد از اکستنشن مو مبتلا به میگرن میشوند و یا افرادی که میگرن دارند بعد از اکستنشن مو میگرن آنها تشدید می شود. البته در اکستنشن کشیدن موها در حدی نیست که باعث سردرد شود ، اما افرادی که سابقه ابتلا به میگرن دارند نباید خطر کنند.
- اگر کسی سابقه حساسیت داشته باشد و موهای زیبا و پرپشت داشته باشند لازم نیست برای اکستنشن، موهای زیبای خود را به دست آرایشگر بسپارند و یا حداقل پس از مشورت با پزشک و انجام آزمایش حساسیت این کار را انجام بدهید.
- اکستنشن مو مزایا و مضرات زیادی دارد که برخی از افراد حتی استفاده از کلاه گیس را ترجیح می دهند ، البته در استفاده از کلاه گیس هم باید دقت کنید که که گاهی آن را از سر خود بردارید تا سرتان هوا بخورد.
- برخی از مواقع اکستنشن مو باعث ریزش شدید مو های شما می شود و حتی در نهایت ممکن است منجر به طاسی شود.
- ابتدا ممکن است به دلیل عادت نداشتن احساس ناراحتی کنید.
- خوابیدن با آنها در ابتدا سخت است.
- موهای اضافه شده به دلیل اینکه به موهای خود فرد بسته می شوند باعث فشار می شوند که به موهای طبیعی آسیب وارد می کند.
- بعضی از افراد ممکن است به چسب ها حساسیت داشته باشند و به مشکلات پوستی مبتلا شوند.
- و در نهایت افرادی که اکستنشن مو را انجام میدهند باید از موهای خود به خوبی مراقبت کنند.
روش های اکستنشن مو
- اکستنشن کلیپسی مو
راحت ترین روش های اکستنشن است که شما مجبور نیستید اکستنشنها را به مدت طولانی روی سر خود نگه داره بهترین فایده این اکستنشن این است که خودتان می توانید اکستنشن ها را فقط در چند ثانیه به موهایتان متصل کنید.و هر وقت که خواستید آنها را در بیاورید .
- اکستنشن مو به روش دوخت
در این روش موهای مصنوعی به صورت دوخت که البته با نام بافت هم شناخته میشود به موهای طبیعی اضافه می شوند . در این روش ابتدا موهای مصنوعی به شکل و آفریقایی بافته میشوند و پس از آن با استفاده از نخ و سوزن مخصوص به صورت کوک های ریز به هم دوخته میشوند.
- اکستنشن مو به روش میکرونیدلینگ
در این روش اکستنشن مو با استفاده از بافت مو های لاستیکی مو و بارهای سیلیکونی هم رنگ مو به مو های سر اضافه میشود.
- اکستنشن مو به روش چسبی
در این روش قسمت بافته شده بالایی اکستنشن با چسب به پوست متصل می شود؛ در این نوع اکستنشن از چسب نرم یا سخت استفاده می شود چسب نرم از جنس لاتکس یا آنتی اکریلیک است و چسب سخت، چسب مایع است. این روش مانند قبلی دوام ندارد و اتصال آن به موها تقریباً یک ساعت طول میکشد وقتی هم که می خواهید آن را از سر خود جدا کنید حتما باید به آرایشگاه بروید.
شامپو مناسب مناسب برای موهای اکستنشن شده
شامپوهای مناسب برای موهای اکستنشن شده با شامپو های دارای ویژگیها و مشخصات زیر هستند:
- این شامپوها فاقد سولفات هستند
- الکل ندارند.
- بدون سیلیکون هستند.
بهترین مرکز اکستنشن مو کجاست
اکستنشن مو به روش های مختلف انجام میشود و میتواند آسیب های جبران ناپذیر برای موهای شما داشته باشد اگر شما ناچار به انجام اکستنشن مو به مراکزی که دارای تخصص و تجربه هستند مراجعه کنید . سالن زیبایی لاویسا با مشاوره رایگان و کادر مجرب در خدمت شماست.
دیدگاه خود را بنویسید